Kerstsfeer met kaarsen

kerst kaarsen lint kerst kaars lint kerst kaarsdecoratie kerst geurkaars

Kerstsfeer in huis
Sinterklaas is weer terug naar Spanje, dus hop, op naar het volgende feest! En dat is natuurlijk Kerst. Dit is echt onze tijd van het jaar, want met Kerst is niets too much. We gaan los in het decoreren, versieren en ‘subtiel’ sfeer aanbrengen in en om ons huis. Heerlijk! Doe je mee?

Zonder kaarsen geen Kerst!
Van kerstboom tot kerstkrans. Van lichtjes in de boom tot lichtjes in en om je huis. Er zijn zoveel manieren om de kerstsfeer in huis te halen. Wij delen deze keer onze tips voor lichtjes in je huis, kaarslichtjes wel te verstaan. Kaarsen staan altijd gezellig in huis, maar met Kerst zijn ze onmisbaar.

Kaarsen zelf decoreren
Wil je snel klaar zijn? Neem een stel lange witte kaarsen en zet deze in een mooie pot of vaas. Om het glaswerk bind je een mooi kerstlint. Direct kerstsfeer in een handomdraai! Of maak zelf een geurkaars. De benodigdheden hiervoor zijn een (geurloze) stompkaars, een glazen kaarshouder, lint en kaneelstokjes. Bind de kaneelstokjes om de kaarshouder met een mooi lint en je hebt een prachtig resultaat.

Kaarsen decoreren met lint en vilt
Wil je creatiever te werk gaan? Bekijk dan eens dit voorbeeld, deze kaarsen zijn helemaal versierd met kerstvormpjes, vilt, gedroogd fruit, kaneelstokjes.. Super mooi!