Vlaggenlijn maken deel 2

vlaggenlijn story feestslingers 3

We zijn nog niet uitgefeest. Vorige week hebben we tips gedeeld voor feestelijke vlaggenlijnen, nu komen er nog twee bij:

Vlaggenlijn als cadeau
Met een persoonlijke vlaggenlijn geef je een heel speciaal cadeau. Wij hebben een stoffen vlaggenlijn gemaakt voor iemands 50ste verjaardag. Eerst hebben we vlaggetjes geknipt van ongebleekt katoen (lekker goedkoop). Die hebben we aan elkaar gestikt (bovenzijde openlaten), omgedraaid en gestreken. Daarna hebben we foto´s van zijn leven (van baby tot nu) op transferpapier geprint en op de vlaggen gestreken. Met een mooi naam label is het helemaaf áf, een supercadeau! Je kunt dit ook doen voor een eerste verjaardag van een kind (12 vlaggetjes, iedere maand 1 foto) of als je kind het huis uit gaat. Bedenk je eigen gelegenheid!

Feestelijke vlaggenlijn van stof
En heb je nog wat restjes stof over? Naai vlaggen van stofjes die leuk bij elkaar passen. Naai bovenaan een tunneltje waar je band doorheen trekt (dit kan ook lint zijn). Naai vervolgens op de vlaggetjes leuke stoffen labeltjes met tekst en je hebt een zeer persoonlijke unieke vlaggenlijn, die ieder jaar weer uit de kast komt en voor een feeststemming zorgt.

We zijn benieuwd hoe jouw feestversiering eruit ziet! Deel het met ons op onze Facebook-pagina of door een mailtje te sturen naar c.evers@nominette.com.