Blog in de schijnwerpers: swiid-swiet

blog swiit_blogblog_swiit_pompoen blog_swiit_tas

Prachtig!
Deze week staat het blog ‘Swiid-Swiet’ in de schijnwerpers. Sorry? Als je net als wij, niet-Fries bent, dan is een korte toelichting van deze titel wel handig. En gelukkig geeft Ymie, de creatieve eigenaresse van dit blog, deze. Swiid is namelijk Fries voor prachtig. Schrijf je het als Swiet, dan betekent het zoet. Erg toepasbaar dus, want we komen heel wat prachtige creaties tegen.

Haken, breien, naaien
Ymie is van alle markten thuis. En ze blogt al een tijdje. Haar website staat dan ook boordevol creatieve maaksels. Wat dacht je van deze patchwork-tas? Mooi afgemaakt met leren hengels en een persoonlijke tassenhanger!

Kraamcadeaus
Zoek je inspiratie voor zelfgemaakte kraamcadeaus? Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Ze maakt bijvoorbeeld prachtige geboorteharten. Geboortehart ‘Jolien’ is nagemaakt van het geboortekaartje en er zit een muziekdoosje in, super! Dit ‘crazy quilt hart’ is ook een geweldig babycadeau, leuk afgemaakt met een persoonlijk naamlabel.

Kerst
Tip: je vindt hier leuke ideeën voor zelfgemaakte kerstballen en kerstcadeaus. Onze favoriet zijn de kerstpompoenen, een leuk brei- en knutselproject voor de koude herfstdagen!