Keukenschort maken

keukenschort met lint keukenschort mini keukenschort zelfgemaakt keukenschort lint

Mode in de keuken
Dat maak je zelf! Deze week geven wij je tips voor originele, zelfgemaakte keukenschorten. Want, zo vinden wij zelf, het is altijd fijn om er leuk uit te zien. Ook in de keuken. Dus dames, verzamel leuke stofjes, mooie keukendoeken, rokjes en linten en ga aan de slag.

Maak je eigen keukenschort
Ga voor een stijlvolle look met een korte keukenschort, afgemaakt met een mooi breed lint om je middel. Je maakt deze schort van keukendoeken, dus ook nog eens erg praktisch! Lees hier de tutorial. Snel en simpel? Ook zonder naaimachine heb je in korte tijd een leuke schort gemaakt. Tip: heb je stofjes en lintjes over? Breng extra gezelligheid in je keuken en maak mini-schortjes voor je zeeppompjes!

Schort voor mannen
Is bij jouw thuis de man vaker de chefkok? Dan verdient hij toch zeker een door jou gemaakte keukenschort. Het gebruik van lintjes is hierbij wellicht niet zo’n goed idee (niet erg mannelijk). Wat de schort wel helemaal afmaakt is een zelf ontworpen kledinglabel. Bijvoorbeeld ‘Mijn keukenprins’, ‘Men cook better’ of ‘De liefste kok!’. Wees creatief!

Mooi in de keuken
Geef je binnenkort een etentje thuis? We weten zeker dat je hoge ogen gooit met je home-made keukenschort. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. Stuur ons een foto van jezelf met je zelfgemaakte schort en ontvang een gratis naamlabel, om je keukenschort helemaal mee af te maken. De tekst op het label mag je zelf bepalen.