Wintersfeer in huis

wintersfeer kaars wintersfeer zelf maken wintersfeer wintersfeer in huis

Met de feestdagen achter de rug, is het tijd om die gezellige kerstversieringen op te ruimen. Kerstboom weg, versieringen in de doos, lampjes uit… Dat is wel ineens heel kaal! Van kerstsfeer naar géén sfeer is voor ons geen optie. Hoe breng je een gezellige wintersfeer in je huis na kerst? Wij helpen je op weg!

Tips voor sfeer in huis
De eerste tip: gooi niet je hele kerstboom weg, maar bewaar enkele goede takken. Deze zijn perfect om te gebruiken voor zelfgemaakte decoraties in huis. Ga vervolgens op zoek naar dennenappels (een goede reden om even het bos in te duiken, leuk voor de kids!). Kies tenslotte lint in een witte of groene kleur en je kunt aan de slag. Wij zijn helemaal weg van deze dennenappels in een lijstje, super simpel en het ziet er schitterend uit. Hier vind je de tutorial.

Wintersfeer in de tuin
Je kunt dit decoratie-idee ook toepassen voor buiten; bind enkele dennenappels creatief samen met kersttakken en hang deze met een mooi lint aan je deur of in de tuin. Voor extra wintereffect kleur je de onderkant takken wit met sneeuwspray!

Hoe maak jij het gezellig in huis zonder de kerstboom? Deel jouw foto op onze Facebookpagina, wij zijn benieuwd!