iPhone hoesje maken

iphone hoes iphone hoesjeiphone hoes borduren iphone hoes jeans

Pimp je iPhone
De iPhone is voor veel mensen hun meest waardevolle en persoonlijke bezit. Toch zien ze er vaak allemaal hetzelfde uit. Zoiets persoonlijks moet er ook ‘eigen’ uitzien, vinden wij. Dus, ga aan de slag en pimp je iPhone met een zelfgemaakt hoesje!

Borduren, vilt of stof
Hoe ga je het aanpakken? Kies eerst het materiaal dat je wilt gebruiken. Ga je voor vilt, borduurwerk, haken, lint, stof of papier? Er zijn enorm veel mogelijkheden! Borduurwerk is nu erg hip en er zijn vele patronen te vinden die je kunt gebruiken. In dit Youtube –filmpje wordt duidelijk uitgelegd hoe het borduren van je iPhone hoes in zijn werk gaat.

Is borduren niet jouw ding, kies dan voor bijvoorbeeld vilt. Een voordeel van vilt is dat je het op verschillende manieren kunt versieren. Je kunt je hoesje decoreren met o.a. glitters, strikjes, knoopjes en lintjes. De sluiting maak je van klittenband of drukknoopjes.

Oude jeans
Ons favoriet hoesje is de ‘demin iPhone case’. Gemaakt van een oude spijkerbroek! Hartstikke leuk om je eigen broek, die je toch niet meer aan doet, maar ook niet weg wilt gooien, hiervoor te gebruiken. De instructie voor deze stoere case vind je hier.

Maak het af met een naamlabel
Maak jouw iPhone hoes af met een label, met jouw naam of logo. Zo laat je zien dat het jouw design is!