Culinaire cadeaus

_DSC4389 _DSC4396_DSC4390 _DSC4399

Culinaire cadeaus zelf maken

Op zoek naar een origineel en smakelijk cadeau? Voor de kook- en eetliefhebber (en wie is dat nu niet?) hebben wij enkele leuke DIY-tips! Wat dacht je van een mooie citroenrasp plus citroenen? Met het bijgeleverde motto ‘If life deals you lemons, make lemonade’. Snel gemaakt en met themalint of tekstlabel nét even anders en uniek.

Glazen pot met een lint
Werkelijk alles kan in een glazen pot, bijvoorbeeld zelfgebakken koekjes. Maak een leuk (stoffen) etiket op de pot, een leuk lint van Nominette, en je steelt de show met je persoonlijke cadeau. Dit idee werkt ook prima met zelfgemaakte muesli. Een recept vind je eenvoudig online, bijvoorbeeld hier. Een lekkere en gezonde verrassing!

Zelf jam maken
Koop een kist aardbeien en maak er aardbeienjam van. Doe het in een glazen potje met een leuk etiket, span een vrolijk stofje over het deksel en met een persoonlijk lint heb je maanden leuke cadeaus voor iedereen. Het is iets meer werk, maar ook heel gemakkelijk en handig om op voorraad te houden. Tip: leuk als cadeautje van je kind voor de nieuwe juf of meester van dit jaar!

Veel plezier met het maken en geven van je culinaire cadeau!