Valentijnscadeau tips

Valentijnsontbijt de luxe Valentijnskaart zelf makenValentijnsontbijt Valentijnscadeau boekenlegger

Valentijnscadeau zelf maken
Donderdag is het weer Valentijnsdag, de Dag van de Liefde. Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau? Maak je valentijnscadeau zelf! Niets is zo persoonlijk en romantisch als een cadeau wat jij zelf hebt bedacht en gemaakt. En met het bedenken helpen wij je een handje 😉

Onze Valentijnscadeau-tips:

  • Ontbijt op bed – deluxe!
    Verras je geliefde met een super de luxe ontbijt op bed. Geen toast met een kopje thee, maar champagne en croissants! Liever geen alcohol op de vroege ochtend? Een latte macchiato ziet er ook heel leuk uit met een versierd rietje. Naai een hart en lint met tekst op een kussensloop, om het geheel mooi aan te kleden. En misschien, heel misschien, is dit het moment voor een ring?
  • Zelfgemaakte kaart
    Is je geliefde ver weg op Valentijnsdag of… is hij of zij je geliefde nog niet? Stuur dan een zelfgemaakte kaart met lint, succes gegarandeerd!
  • Gepersonaliseerde boekenlegger
    Houd jouw geliefde van lezen? Dan maak je hem zeker blij met een zelfgemaakte boekenlegger. Maak het af met een gepersonaliseerd label of lint. Laat hier bijvoorbeeld jullie namen, een lieve boodschap of jullie trouwdatum op zetten. Heel romantisch!

Alvast veel plezier met het geven van je Valentijnscadeau!

P.S. Bekijk ook ons Valentijnsbericht van twee weken geleden voor andere ideeën.