Blog in de schijnwerpers: Pieke Wieke

piekewieke_dekentje piekewieke_boekpiekewieke_doopsuiker piekewieke_labels

Pieke Wieke
De naaikriebel. Heeft hij jou ook te pakken? Lees dan verder, want deze week staat het blog van Pieke Wieke in de schijnwerpers. Een blog vol met zelfgemaakte kleding, accessoires voor in huis, cadeaus en meer. Pieke Wieke maakt kleding, vooral voor kids  – haar zoontjes staan prachtig model, zoals bij dit kruippakje. Bovendien voorziet ze al haar kleding met een eigen label, helemaal top!

Cadeaus van Pieke Wieke
Onze favoriet van de website is iets heel anders. Namelijk een trouwcadeau wat zij voor goede vrienden heeft gemaakt: een boek met 20 enveloppen. In elke envelop steekt een kaartje met een opdracht, dingen om samen te doen en waaraan ze leuke herinneringen zullen bewaren. Super!
Kijk ook eens naar de kraamcadeautjes die Pieke Wieke heeft gemaakt. Voor zelfgemaakte dekentjes, zeversjaaltjes en vlaggenlijnen moet je zeker haar blog bezoeken.

Tutorials
Je kunt zelf aan de slag met de maaksels van Pieke Wieke. Voor persoonlijk gebruik heeft Pieke Wieke een aantal tutorials geschreven, waaronder de tutorial van deze lieve doopsuikerzakjes.

Workshop naaien
Heb je een flinke dosis inspiratie opgedaan? Maar ben je zelf (nog) niet zo handig met een naaimachine? Dan is het goed om te weten dat ze ook naaiworkshops geeft!